Boomgaard d’n Kerkewaerdt

Zolang het park nog niet klaar is zullen we u nog op onze oude locatie ontvangen. En nog het oude concept hanteren. 

De Kersenwinkel bevindt zich in de boomgaard d’n Kerkewaerdt in Wadenoijen. We willen onze bezoekers graag laten genieten van onze boomgaard en natuurlijk van de heerlijke kersen uit deze boomgaard. Bezoekers zijn dan ook van harte welkom om het kersengevoel in onze boomgaard te komen beleven. Loop gerust eens door de boomgaard en kijk hoe de kersen groeien en rijpen. Wij zijn graag bereid om je alles over de kersenteelt te vertellen. 

Winkel en horeca

Wat is er leuker dan uw vriend, familie of een zakenrelatie te verrassen met een pakket met lekkere, gezonde en leuke fruitproducten? In de Kersenwinkel zijn doorlopend leuke fruitpakketten in diverse prijsklassen beschikbaar. Ook maken we met alle plezier een pakket ‘op maat’ voor u. Verder kunt u in de Kersenwinkel ook ander Betuws fruit kopen zoals aardbeien en ander zacht fruit. Tevens kunt u genieten van een kop koffie, drankje of een heerlijke kersen of appelflap, kip aan het spit, aardbeien in chocolade, of wat dacht u van een heerlijk ambachtelijk kersen of aardbeien ijsje ?

Kersenwinkel

In de Kersenwinkel treft u een uitgebreid assortiment van producten uit onze streek De Betuwe. De heerlijke, authentieke en rijke smaak van de Betuwse streekproducten vindt zijn oorsprong in het gematigde klimaat en de voedzame kleibodem van de rivieren de Waal en Linge. Deze vruchtbare bodem zorgt ervoor dat het Betuwe fruit overheerlijk is. De Betuwe ademt nog de sfeer van aandacht, duurzaamheid en kwaliteit. U vindt dat ook in onze streekproducten: ze zijn lekkerder, groener en smaakvoller. Daar zijn we trots op! U kunt in de kersenwinkel zowel contant betalen als pinnen. De kersenwinkel is geopend tijdens het zomerseizoen (mei, juni, juli en augustus).

× Waarmee kan ik jou helpen?