Cherrycat

Lieke het Fruitmeisje

Er was eens…

Een kat, de kat van Boer Aart en zijn dochter Lieke het Fruitmeisje. Zij hebben hun eigen fruitboomgaard waar ze heerlijk fruit verbouwen. Dit fruit werd onder andere naar een hamfabriek gebracht. Op een dag sloop deze kat onder de tractor van boer Aart en reed zo mee de (jam)fabriek in. De kat was dol op jam. Maar na het proeven van de jam dacht de kat dat hij het nodige kon verbeteren aan de receptuur. Daarom ging de kat ’s nachts stiekem in de fabriek aan het werk.

Hij zorgde voor de lekkerste jam die de fabriek ooit had geproduceerd. Niemand begreep waar die kwaliteitsslag vandaan kwam. Toen de beveiligers de bewakingsbeelden terug keken zagen ze dat deze kat ’s nachts, zodra iedereen uit de fabriek was, de meest bijzondere jam’s maakte.

Hij werd aangenomen als de nieuwe directeur van de welvarende Hamfabriek. In deze fabriek had de Cherrycat ook personeel nodig. Daarom zocht hij naar de beste kok, monteur, schoonmaker en inspecteur. Uiteindelijk vond hij geen van alle, totdat hij samen met fruitmeisje Lieke een gedeelte van hun eigen personeel “kweekte”. Ze hielpen mee in de fabriek en zijn nu de beste in hun vakgebied. Dat zijn dus de fruitvriendjes van de “Cherrycat” die nu ook bij hem in de fabriek werken. Daarnaast kregen Boer Aart en Fruitmeisje Lieke het steeds drukker door de grote vraag naar hun producten. Zij genieten nu van alle bezoekers die bij hun een kijkje komen nemen in de fabriek en op de fruitboomgaard.

× Waarmee kan ik jou helpen?