Bereikbaarheid

Adres

Streeckerij de Betuwe
Overlaat 5
4014 MW Wadenoijen

Vanaf rijksweg A15: afslag 31 Wadenoijen

Auto

Streeckerij de Betuwe is goed bereikbaar met de auto. Je kunt de auto parkeren op het parkeerterrein van het park zelf.  Er is voldoende ruimte, dus graag niet parkeren op de openbare weg! Het parkeren op het terrein is gratis.

Fiets

Als je in de buurt van Tiel/Wadenoijen woont, adviseren wij om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Er is een aparte parkeerstrook gereserveerd voor fietsen en e-bikes.

Openbaar vervoer

De boomgaard is met het openbaar vervoer niet direct bereikbaar. De dichtstbijzijnde halte is station Tiel-Passewaaij (trein) en de dorpskern Wadenoijen (Belbus, lijn 243). Van daar uit is het 3 km, respectievelijk 2 km.

Arriva verzorgt het openbaar streekbusvervoer in de Betuwe. De dienstregeling voor de Betuwe en informatie over de Belbus in Tiel vindt u via www.9292ov.nl. Voor al uw vragen over vertrek- en aankomsttijden, haltes, routes en buslijnen van het openbaar vervoer kunt u bellen met OV-Reisinformatie (0900) 92 92 (€ 0,70 per minuut). Of neem contact op met: ARRIVA Klantenservice: (0900) 202 20 22 (€ 0,10 per minuut) of www.arriva.nl.

contact