Betuwse kersendagen 2022

Betuwse kersendagen 2022

De Betuwse Kersendagen vinden dit jaar plaats op zaterdag 2, zondag 3 en maandag 4 juli. Elk jaar in het eerste weekend van juli is het drie dagen groot feest in het park van Streeckerij de Betuwe. Met allerlei activiteiten en optredens van zangkoren en bekende artiesten.

Locatie

De Betuwse Kersendagen vinden plaats bij boomgaard d’n Kerkewaerdt in Wadenoijen (gelegen op het terrein van Streeckerij de Betuwe). Je vindt de boomgaard ter hoogte van kruising Overlaat/ Lingedijk 129a, 4014 ME Wadenoijen. Vanaf rijksweg A15: afslag 31 Wadenoijen.

Organisatie

De Betuwse Kersendagen worden mogelijk gemaakt door Stichting Aarts Evenementen, diverse sponsors & partners.

Programma

Op zaterdag 2, zondag 3 en maandag 4 juli worden de Betuwse Kersendagen gehouden met leuke activiteiten voor jong en oud. Hieronder vind je het programma voor het hele weekend. De toegang tot het terrein is gratis. Het parkeren met de auto kost € 5,00.Voor een aantal activiteiten wordt een vergoeding gevraagd. Hiervoor kun je muntjes kopen. Het eten, drinken en het kopen van de kersen gaat ook met munten. Deze munten kunnen gekocht worden bij de betreffende verkooppunten op het terrein. Een munt kost €2,50 per stuk. De munten kunnen worden betaald met contant geld of met de pin. Op de markt wordt niet gewerkt met munten. Daar kun je alleen contant betalen.

programma zaterdag
programma zondag
programma maandag
Django Wagner
Justen de Wildt
Levi uit Tiel
Fruitig Geflipt
De Zeesterren
De Woelwaters
route & parkeren
huisregels