Streekproducten: ‘lokaal & lekker’

Greetje Fruitbeleg

Greetje is een kwaliteitsmerk van de telers uit de Betuwe en wordt ook in onze winkel verkocht. Greetje bevat zoveel fruit dat het officieel geen jam genoemd mag worden, vandaar het woord fruitbeleg. Zes Betuwse zachtfruittelers leveren hun aardbeien, bramen, frambozen, kruisbessen, rode bessen, pruimen en kersen aan Greetje, die er heerlijk fruitbeleg van maakt en in een lekker grote pot met een inhoud van maar liefst 360 gram stopt. Met merk Greetje heeft ook Fruitsaus en diverse sausen in het assortiment (mayonaise, cocktail, knoflook enz).

Wilco Ambachtelijk IJs

Wilco Ambachtelijk IJs is een echte “ijsboerderij” in het hart van de Betuwe. Op de ijsboerderij in Buren wordt ambachtelijk ijs gemaakt van natuurlijke grondstoffen zonder conserveringsmiddelen. Deze grondstoffen komen onder andere vanuit de eigen melkveehouderij. Wilco Ambachtelijk IJs is puur natuur. Diverse soorten ijs zijn in onze winkel verkrijgbaar.

heren van Malsen

Heren van Malsen

Heren van Malsen sappen zijn gemaakt van het lekkerste Betuwse fruit. Pure sappen, zonder extra toevoegingen en boordevol gezonde vezels, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Heren van Malsen fruitsap is verkrijgbaar in flessen van 0,75 liter of 200 ml en in geschenkverpakking met 4 kleine of 5 grote flessen in een kistje.

‘Ambachtelijk gemaakte sappen boordevol Betuws fruit’

Lagerwei eieren en advocaat

Lagerweij Eieren is een Betuwse pluimveebedrijf met eierhandel. Eieren zijn kakelvers en we hebben altijd voldoende op voorraad. Lagerwei maakt ook eigen advocaat met laag alcohol percentage. Gemaakt van eigen scharreleieren.

Lagerwei advocaat