Kersen (juni – juli)

Zelf kersen plukken

De lekkerste kersen zijn natuurlijk de kersen die jezelf plukt. Dat kan in de maanden juni en juli in het park van Streeckerij de Betuwe. Elke dag kun je in een aangegeven gedeelte van de boomgaard, zelf kersen plukken. Je krijgt een mandje mee en als deze vol zit, kun je deze afrekenen bij de kassa. Dat wordt smullen! De pluktijden zijn van zondag t/m donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag en zaterdag tot 18.00 uur.

Daarnaast kun je lekker genieten van al het lekkers in onze fruitwinkel, die tijdens de pluktijden open is voor koffie/thee en andere fruitlekkernijen. Voor de kinderen is er een kinderspeelplaats gemaakt. In het park zijn diverse picknicktafels aanwezig. Ga gerust even zitten, geniet van onze kersen en beleef het échte kersengevoel…….

Groepsarrangementen

Kersen kopen, kersen eten en kersen beleven bij de Streeckerij de Betuwe in Wadenoijen. Speciaal voor touringcarbedrijven hebben wij een aantrekkelijke arrangement samengesteld. Deze kan geboekt worden in het kersenseizoen (half juni t/m eind juli). Het arrangement dient minimaal vijf dagen van te voren te worden aangemeld.

Ben je met een grote groep, maar heb je geen vervoer? Neem contact op met Touringcar Krol Reizen uit Tiel. Zij hebben voor elke groep een passende vervoeroplossing.

Groepsarrangement

  • Prijs €14,95 p.p

  • 1x koffie/thee/cappuccino

  • 1x kersenflap/taartje

  • 1kg kersen zelf plukken (incl. 1 consumptie)

  • Ritje met mini-treintje (afhankelijk van locatie waar de kersen rijp zijn)

  • Ideale ligging van de boomgaard

Voor touringcarbedrijven is dit arrangement zeer geschikt. Het park is gelegen pal aan de rijksweg A15, afslag 31. Op het terrein is voldoende ruimte voor parkeren met bussen en het parkeren is gratis.

Voor bedrijven bieden wij verschillende groepsarrangementen aan. Vraag een offerte aan via ons contactformulier.

Andere activiteiten in de Betuwe

Wat is er nog meer te doen in de Betuwe? Een bezoek aan de boomgaard kan gecombineerd worden met een rondrit door de Betuwe of een bezoek aan de stad Tiel. Daar kan onder andere een bezoek worden gebracht aan het Flipje Streekmuseum, de leuke winkels in binnenstad en de rivier de Waal. Ook is een wandeling door de historische binnenstad (‘Tiel Hanzeroute’) een aanrader.  Voor informatie kijk op de website UitinTiel.nl.

Meer info over groepsarrangementen? Neem contact met ons op.

betuwse kersen
recepten