route & parkeren

Locatie Betuwse Kersendagen

De Betuwse Open Kersendagen vinden plaats in Wadenoijen, bij Streeckerij de Betuwe. Je vindt het fruitpark op Overlaat 5,  4014 MW Wadenoijen. Vanaf de rijksweg A15 neemt u afslag 31 Wadenoijen.

parkeren

De auto kun je parkeren aan de zijkant van het park. Er is daar een groot parkeerterrein. Verkeersregelaars wijzen je de weg. Er is voldoende ruimte op het terrein zelf, dus graag niet parkeren op de openbare weg! Het parkeren met de auto kost tijdens de Betuwse Kersendagen € 5,00. Alleen contant te voldoen.

Kom met de fiets!

Als je in de buurt van Tiel/Wadenoijen woont, adviseren wij om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Er is een aparte strook gereserveerd voor fietsen en e-bikes. Fietsparkeren is gratis.

Openbaar vervoer

De boomgaard is met het openbaar vervoer niet direct bereikbaar. De dichtstbijzijnde halte is station Tiel-Passewaaij (trein) en de dorpskern Wadenoijen (Belbus, lijn 243). Van daar uit is het 3 km, respectievelijk 2 km.

Arriva verzorgt het openbaar streekbusvervoer in de Betuwe. De dienstregeling voor de Betuwe en informatie over de Belbus in Tiel vindt u via www.9292ov.nl. Voor al uw vragen over vertrek- en aankomsttijden, haltes, routes en buslijnen van het openbaar vervoer kunt u bellen met OV-Reisinformatie (0900) 92 92 (€ 0,70 per minuut). Of neem contact op met: ARRIVA Klantenservice: (0900) 202 20 22 (€ 0,10 per minuut) of www.arriva.nl.