Winnaars Betuwe Kers campagne bekend

22 september 2022

Op Fruitcorsozaterdag, 17 september 2022, werden prijzen uitgereikt aan de winnaars van de winactie Betuwe Kers. De prijzen werden uitgereikt door kersenteler Aart Blom.

Winnaars

Om de consument kennis te laten maken met Betuwse kersen werd afgelopen zomer een ludieke win-actie georganiseerd. Uit het hele land kwamen bijna 3000 inzendingen binnen. De landelijke supermarkten van Hoogvliet en DekaMarkt deden mee om het Betuwse streekproduct te promoten. En uiteraard ook de winkel van Streeckerij de Betuwe in Wadenoijen, die de winactie had uitgeschreven.

De hoofdprijs, een hippe Omafiets, werd gewonnen door Marja Laurentius uit Rotterdam. De twee Betuwse fruitpakketten gingen naar Merle Fijn uit Zaltbommel en Jianwei Wang uit Den Haag.

De uitreiking vond plaats bij het fruithandelsbedrijf van Aart Blom in Deil, waar zij getracteerd werden op een Meet & Greet met Cherry Cat, koffie met kersenvlaai en een rondleiding door het bedrijf.

Betuwse kersen

De Betuwse Kersencampagne is bedoeld om het streekproduct én regio de Betuwe te promoten. De kersen zijn een typisch streekproduct uit de Betuwe. De Betuwse kersen zijn overheerlijk, dankzij de vruchtbare rivierklei en het gunstige, gematigde klimaat. Dit maakt dat de Betuwse kersen van de hoogste kwaliteit zijn. En natuurlijk erg lekker.

 Op de foto’s de winnaars met hun gewonnen prijs. 

cherry cat
winactie Betuwe kers
winactie Betuwe Kers

Meer nieuws